Це вже як традиція: Ймовірного міністра освіти Шкарлета спіймали на плагіаті наукових робіт

У 2012 році сам Сергій Шкарлет в інтерв’ю “Голосу України” заявляв, що за плагіат необхідно карати всіх учасників навчального процесу, а не лише студентів.

Сергій Шкарлет. Фото: скріншот з відео.

Сергія Шкарлета, який є найбільш ймовірним кандидатом на посаду міністра освіти і науки України, спіймали на плагіаті. Про це на своїй сторінці у Facebook написала екс-міністр Ганна Новосад, передають Патріоти України.

“…вважаю гігантською репутаційною втратою і показовою зневагою до всіх, не лише до освітньої спільноти, міністра, який є кандидатом чи доктором сплагіачених наук”, — написала вона.

Роботи Шкарлета проаналізував портал “Помилки і фальсифікації у наукових дослідженнях”. Менш ніж за добу автори ресурсу нарахували три статті, які були сплагіачені. Портал показує, що роботи Шкарлета практично не відрізняються від робіт тих наукових співробітників, у яких він їх сплагіатив.
В одній зі статей ймовірний міністр просто замінював слова “промисловий” на “стратегічний”, “промисловість” на “економіку” і т.ін. У 2012 році сам Шкарлет в інтерв’ю “Голосу України” заявляв, що за плагіат необхідно карати всіх учасників навчального процесу, а не лише студентів.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...