Це вже не 2014 рік: "Україна готова до наступу Росії", - Данілов (відео)

У 2014 році Україна не була готова до наступу Росії. Адже кремлівські розвідники, співробітники головних управлінь і відповідних відомств знищували все, що можна було.

Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на "24 канал", про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

За словами секретаря РНБО, зараз, в 2021 році, ситуація зовсім інша. Незважаючи на те, що до всього підготуватися неможливо - до основних викликів, які можна оцінити, Україна є готовою.

"Зараз у нас зовсім по-іншому", - зазначив Данілов.

Секретар РНБО підкреслив, що Росія - досить сильна щодо технічного забезпечення. Адже окупанти останні роки вкладали величезні гроші в свої війська.

"У них єдина доктрина, що вони з кимось повинні воювати, інакше у них дуже швидко відбувається розвал, якщо немає зовнішнього ворога", - додав Данілов.

Данілов підкреслив, що у нашої держави інша армія й інше озброєння. Крім того, в України з'явилися справжні партнери - країни Балтії, Польща, Канада, Сполучені Штати Америки та Велика Британія.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...