"Це вже не сімейні стосунки": Курносова пояснила, навіщо Путіну нова зустріч з Зеленським (відео)

Президент Російської Федерації Володимир Путін розглядає Україну як країну, яка повинна бути під політичним патронатом РФ, а президента Зеленського - як "молодшого брата", передають Патріоти України.

"Він йде задом наперед, він дивиться весь час назад. Йому весь час хочеться жити в тому світі, якого немає", - сказала російська опозиціонерка Ольга Курносова. Так вона пояснила слова Путіна про те, що Зеленський обов'язково відвідає Москву.

"Навіщо йому зустріч із Зеленським? Якщо це "молодший брат", чому ж він не хоче зустрічатися зі "старшим братом"? Це вже не сімейні стосунки. Тому Путін упевнений, що рано чи пізно український президент визнає, що він "молодший брат" і ця зустріч відбудеться", – пояснила вона логіку президента Росії.

У той же час Курносова зазначила, що ця заява Путіна свідчить про те, що він "відірваний від реальності". На її думку, керівник РФ продовжує мислити категоріями ХХ століття, зокрема, сподівається на новий "ялтинський мир", коли 5 держав визначатимуть напрямок розвитку всіх країн.

"Але "чорний лебідь" може прилетіти з будь-якого боку. Проти історії грати не можна. Коли довго граєш проти історії, рано чи пізно це закінчується", – резюмувала опозиціонерка.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...