“Це вже не та людина”: Знайомий з Путіним дипломат відзначив очевидні проблеми зі здоров’ям господаря Кремля

Колишній постійний представник США при НАТО і колишній спеціальний представник уряду США в Україні Курт Волкер вважає, що здоров’я російського президента Володимира Путіна серйозно похитнулося за останні роки. Про це він говорив в інтерв'ю британському виданню Daily Express, передають Патріоти України.

“Я справді вважаю, що він має певні проблеми зі здоров'ям. Мені особливо запам'яталося, як він сидів під пледом на параді [9 травня] минулого року... Це вже не та людина, яка сиділа на коні з голим торсом. Минулого року в нього явно були і, напевно, продовжуються проблеми зі здоров'ям”, — наголосив Волкер.

Видання відзначає, що американський дипломат мав особисті зустрічі з Путіним, коли Курт Волкер перебував на посаді спецпредставника США при НАТО в 2008—2009 роках. Тому він може порівнювати, як змінився господар Кремля за останні роки.

Окрім того, Курт Волкер зауважив, що помітив у російського президента “очевидно геноцидний спосіб мислення”. На його думку, він не припинятиме війну в Україні, бо вважає, що “може перемогти”. “У разі поразки він [Путін] знищить свою країну, і навряд чи він це переживе”, - прогнозує дипломат.

"Ми не збираємося": У ЗСУ відповіли на чутки про відведення з фронту танків Abrams

неділя, 28 квітень 2024, 10:56

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих". Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої б...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...