"Це вже ультиматум": Цаплієнко впевнений, що Кремль навмисне "злив" план вторгнення в Україну

Стаття Bild із детальним планом вторгнення військ РФ в Україну – це ультиматум Кремля Заходу. Таку думку у своєму блозі у Facebook висловив відомий український журналіст, військкор Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

"Ось це вже ультиматум. Кремль, схоже, злив план вторгнення в Україну і окупації двох третин території разом з Києвом. Карту опубліковано у німецькому таблоїді, з посиланням на анонімні джерела розвідки НАТО.

Путін піднімає ставки, але чи блефує очільник Кремля чи справді наважиться на відкрите вторгнення. Байден сьогодні фактично заявив, що йому плювати на червоні лінії Путіна. Риторика гірша, ніж за часів Холодної війни. Що думаєте, панове? Відчуй себе на Кубі.. в 1962 році", - написав Цаплієнко.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...