"Це зайвий вантаж": Окупант зізнався у розстрілах українських військовополонених. Перехоплення

Військові країни-агресора РФ відкрито зізнаються у воєнних злочинах у розмовах зі своїми рідними. Їх окупанти вчиняють як проти мирних українців, так і проти українських військовополонених - останніх загарбники просто розстрілюють, передають Патріоти України.

Так росіяни роблять, щоб не витрачати час та зусилля на утримання полонених. Про це стало відомо з телефонної розмови військового РФ із дружиною, перехопленої Головним управлінням розвідки Міноборони України. За його словами, його підрозділ взагалі не бере полонених, оскільки вони – "зайвий вантаж".

Що ж стосується мирних жителів, то тих українців, які не симпатизують окупантам, загарбники теж вбивають.

"Ну, ось один був тут дід, він у нас ліхтарики вішав на будинки, там, де особовий склад, щоб х*хли відстежили і в**бали. Про нього дізналися – застрелили його нах*й у підвалі та гранатами закидали. А, потім ще й спалили", – буденно розповів російський військовослужбовець.

Все це відбувається на тлі того, що самих окупантів швидко відправляють на штурми після короткого навчання. Це пояснюється нестачею кадрів, особливо командирів, офіцерів на фронті майже не залишилося. Серед солдатів РФ також є великі втрати. "Ми поки взяли дві лісосмуги – 600 з х*єм там полягло", – сказав окупант.

Перехоплення містить нецензурну лексику, 18+!

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...