"Це заважало й шкодило": У Міноборони прокоментували дії "віщунів", які завчасно повідомили про контрнаступ ЗСУ

Збройним Силам України можна допомагати й інформаційно. Зокрема, не поширювати наперед інформацію, яку не оприлюднили офіційні джерела. Про це 8 вересня написала заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, передають Патріоти України.

"Всі, хто опанував себе у ці дні і не ширив нічого про "контрнаступ" та звільнені населені пункти до офіційного оприлюднення, допоміг ЗСУ", – сказала Маляр.

Шкодить та заважає

За словами Маляр, терпіння та мовчання принесли для України звільнення більше ніж тисячі квадратних кілометрів територій від російських вбивць. Зокрема, захисники деокупували кілька десятків населених пунктів на херсонському та харківському напрямках.

"Оборонна операція триває. Ми продовжуємо допомагати силам оборони інформаційною дисципліною",
– сказала Маляр.

Вона додала, що були й люди, які не могли себе стримати та шукали момент для хайпу. Вони публікували оперативну інформацію з фронтів до офіційних повідомлень. Маляр наголосила, що це заважало й шкодило військовим.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...