"Це ж абсолютний "політичний труп": Подоляк відреагував на інформацію про Януковича в Мінську

Бажання Кремля зробити президента-втікача Віктора Януковича "президентом України" показує про тотальне незнання Росією реальних настроїв в Україні. Радник Голови ВП Михайло Подоляк у коментарі "УП" зазначив, що зараз в РФ не усвідомлюють, яка зараз Україна, зазначають Патріоти України.

"Ніякої об'єктивної аналітики у росіян ніколи не було - звідси настільки вбивчі рішення. З цього ж ряду - пропагандистські розповіді про "масову зустріч російських танків", - пояснив Подоляк. Він підкреслив, що в Україні немає навіть одиничних "зустрічей" військових РФ - тільки ненависть, найжорстокіше знищення цих самих танків і навіть масові спроби зупинити бронетехніку своїми тілами.

"Помилково сподівалися, що до них поставляться по-доброму в країні, яка ненавидить будь-яких загарбників. З цього ж ряду впевненість російських еліт в тому, що у нас по вулицях марширують стотисячні армії націоналістів. Коротше, взагалі нічого не розуміють в Україні. Другий аспект цієї чудової історії полягає в тому, що Янукович - це ж абсолютний "політичний труп". Настільки давній аутсайдер з токсичною репутацією, що згадка його прізвища звучить навіть якось зухвало. Безумовно спровокує тільки ще більший опір", - підсумував Подоляк.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...