"Це ж наша територія": Росіянка "замахнулася" на Фінляндію та розмріялася про знищення Польщі (відео)

Громадяни Росії дедалі частіше показують, що у їхніх умах безнадійно просіла російська пропаганда. Жертви путінського режиму вважають, що Росії "належить" частина Європи, насамперед Фінляндія, а решта країн здебільшого мають бути просто стерті з карти світу передають Патріоти України.

Такі тези регулярно звучать з екранів російських телевізорів, з вуст пропагандистів та представників влади, а зараз про це говорять уже й прості жителі держави-терориста.

"Хлопці, дорогі, віддайте на те, що вам подарував Володимир Ілліч Ленін. Це ж наша територія, споконвічна, російська", – видала літня росіянка у відповідь на запитання про Фінляндію.

Вона також додала, що країні-агресору заважають "всілякі шведи, яких ми недотопили, виявляється", і в підсумку вирішила, що деякі країни в Європі взагалі потрібно знищити. "Треба прибрати Польщу, Прибалтику, яка нас не поважає, невідомо за що, Фінляндію. Ось тоді ми вийдемо..." – марила жертва режиму.

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...