"Це змінило світогляд": Буданов пояснив, з якою дилемою у війні зіткнеться Кремль влітку 2025 року

У країні-агресорі РФ дедалі гостріше звучить питання недобору до армії для війни проти України. Про це в Києві під час ХХ зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) повідомив начальник ГУР МО Кирило Буданов, його цитує "Інтерфакс-Україна", передають Патріоти України.

"[Улітку 2025 року] вони зіштовхнуться з дилемою: або оголошувати мобілізацію, або якимось чином треба трошки зменшувати інтенсивність бойових дій, що для них може бути, врешті-решт, критичним", – наголосив Буданов.

На його думку, у росіян є втома від війни, яка вже торкнулася великого прошарку населення РФ. Однак росіяни відверто радіють захопленню українських територій, їх також влаштовує висока зарплата в армії, додав Буданов.

Водночас, кількість добровольців у РФ скорочується, що призвело до зростання одноразових виплат під час підписання контракту, зазначив начальник ГУР МО.

Також на соціально-психологічний стан населення РФ вплинула Курська операція сил оборони України.

"Це змінило світогляд. До цього все російське населення жило в парадигмі, що, хай там що, ми дуже потужна країна, ми найсильніші у світі [...] І ось із першими вибухами, скажімо так, у Москві і територією РФ, і так далі цей міф було зруйновано", – резюмував Буданов.

У США "дуже стурбовані": Росія поділилася ядерними секретами з Іраном в обмін на ракети, - The Telegraph

понеділок, 16 вересень 2024, 9:08

Велика Британія та США побоюються, що Росія могла поділитися ядерними секретами з Іраном в обмін на ракети для використання у війні проти України. Про це повідомляє The Telegraph, передають Патріоти України. У матеріалі йдеться, що на своєму саміті у В...

"Я хочу працювати зі своїми хлопцями": Боксер Усик зібрався в політику

понеділок, 16 вересень 2024, 8:50

Український боксер Олександр Усик, який став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі, у майбутньому хотів би обіймати посаду міністра молоді та спорту України. Про це він сказав в інтерв'ю на YouTube-каналі Kanał Sportowy, передають Патріоти Україн...