Це зиінить все і стане початком повної перемоги України: Піонтковський назвав найвразливішу ціль у системі російських військ

Найбільш вразливою ціллю у системі військ Російської Федерації є тимчасово окупований Крим. Вихід до узбережжя є найімовірнішим сценарієм подальших дій українських захисників. Таку думку висловив у коментарі "24 каналу" російський публіцист та політолог Андрій Піонтковський. Він заявив, що ті, хто пропонують залишити Крим "питанням для переговорів", не розуміють, як розвиватимуться події, передають Патріоти України.

За словами публіциста, наступні плани української армії нібито вже більш ніж зрозумілі – йдеться про деокупацію Мелітополя та вихід нашої армії на узбережжя.

"Це перетворить Крим і окуповану територію півдня на величезний Кримсько-Херсонський котел, єдиною ниточкою зв'язку якого із зовнішнім світом залишиться Кримський міст", – сказав Піонтковський.

Він упевнений, що це розуміють і в російському генштабі, про що свідчать фортифікаційні споруди в Криму та чутки про підготовку виведення російських військ із Запорізької АЕС.

Піонтковський додав, що з військового погляду це дуже просто пояснюється – той контингент, який є на ЗАЕС, потрапить в оточення на першому ж етапі операції, про яку говорить політолог. Фактично, за його словами, може повторитися сценарій Херсона.

"Це в Росії також розуміють, тому й готують відведення військ, але роблять це, так би мовити, на випередження, щоб не вигадувати знову про "жест доброї волі", "перегрупування" або "непросте рішення". Тут все подадуть як домовленість з МАГАТЕ, тобто "жест доброї волі" не щодо України як ворога, а щодо всього людства, щоб ліквідувати загрозу ЗАЕС", – резюмував він.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...