"Цей чорт заявив, що Путін занадто емоційний!": Скабєєва образилася на Зеленського (відео)

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва знову влаштувала істерику. З себе її вивело Міністерство оборони України, яке підтвердило, що відео з відомою піснею про президента Російської Федерації Володимира Путіна у виконанні українських військових не фейк. На це звернув увагу у своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц"), передають Патріоти України.

"В українській армії офіційно визнали, що відео не фейк. Більш того, сьогодні була (20 серпня, - ред.) нова репетиція й ці сволоти знову вийшли, сподіваючись на транзит газу, з цими пекельними кричалками. Вони в захваті, вони пишаються, а найбільш пробиті стверджують, що це має стати офіційним армійським привітанням", - обурилася Скабєєва.

При цьому вона назвала президента України Володимира Зеленського чортом та захотіла, щоб він знайшов й покарав винних, а після публічно вибачився. "Зеленський як голова держави і як верховний головнокомандувач, який повинен контролювати армію, зобов'язаний знайти винних, покарати цих людей та публічно вибачитися. Поки цього не станеться, будь-які розмови безглузді. І цей чорт заявив, що президент Росії занадто емоційний. Зеленський заявив", - заявила пропагандистка.


Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...