"Цей день для всіх був страшним і сумним": "Шайтан" пригадав, як у перші дні війни збивали гелікоптери РФ під Києвом

Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-лейтенант Олександр Павлюк показав, як українські бійці 24 лютого 2022 року зустрічали російські вертольоти з десантом, що рухалися через Київське море, передають Патріоти України.

"Шайтан" - командир відділення зенітного взводу ПЗРК 58 окремої мотопіхотної бригади. Його відділення одне з перших зустрічало ворожі вертольоти з десантом, які рухалися через Київське море. Тоді розрахунок відпрацював вдало. За словами "Шайтана", цей день для всіх був страшним і сумним.

"Перебували з побратимами на бойовому чергуванні із захисту нашої держави. Випала доля нам зустріти перші вертушки, які проходили через Київське море. Завдяки злагодженому відділенню, працьовитості наших хлопців, ми відпрацювали по них. На радість нам, було два попадання, дві вертушки ми втопили. Туди їм і дорога!" - заявив він на відео.

Вибухнули сім БПЛА: У Росії дрони масовано атакували металургійний комбінат

неділя, 30 червень 2024, 11:42

У Росії у ніч проти 30 червня безпілотники влаштували масовану атаку на Новолипецький металургійний комбінат. Атака розпочалася о другій годині ночі і тривала понад годину. На території комбінату впали та вибухнули сім БПЛА. Як пише Baza, це нібито бул...

Щоб точно не повернулись: Поранені окупанти скаржаться Путіну, що їх зі шпиталів женуть одразу на штурми

неділя, 30 червень 2024, 11:28

Солдати Путіна зібралися, щоб звернутися до нього, адже їх, поранених, на милицях, у гіпсах, недолікованих, без 45-денної відпустки, відправляють на бойові завдання, . Солдати заявили, що, дивлячись на те, що відбувається, руки розводять і польові меди...