"Цей "гриб" гниє і заражає своєю цвіллю всю Росію": Експерт пояснив, чому Путін заговорив про розпад Росії

Російський президент Володимир Путін почав поширювати тези про те, що РФ хочуть знищити. Це говорить про брак інфоприводів для внутрішньої пропаганди, передають Патріоти України.

Політолог Микола Давидюк в коментарі "24 каналу" розповів, що війна Російської Федерації проти України – це найгірший крок Путіна проти росіян, це війна проти самої Росії. При цьому він вказав, що російський диктатор не може визнати, що почав війну безпідставно, він наляканий і "почав грати ці наративи про нібито знищення РФ".

"Ці заяви (про розвал Росії) не від того, що він розвивається як людина або Країна, або його армія щось захоплює. Нічого з цього немає, цей "гриб" гниє і заражає своєю цвіллю всю Росію. Вона теж почне гнити", – пояснив експерт.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.