"Цей меч засунемо в с*аку й приріжем, як дику собаку": Українські військові зухвало "привітали" Путіна з Новим роком (відео)

Українські військові, які зараз воюють на Донбасі, записали своєрідне привітання з Новим роком президентові Росії Володимиру Путіну. Відео опублікували на каналі "Повернися живим" у YouTube, передають Патріоти України.

Дехто з бійців одразу заявив, що не стали б говорити із російським керманичем, а "відірвали йому голову". Путіну також нагадали крилатий вислів про ворогів та меч, але у сучасному трактуванні: "Хочу нагадати таку просту слов'янську істину про те, що, хто до нас із мечем прийде, тому ми того меча асунемо в с*аку й приріжем, як дику собаку".

Українські військові також "побажали" Путіну забиратися із українського Донбасу та назвали його другим Гітлером і лисим черепом.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...