"Цей перелом станеться": Експерт спрогнозував, коли розпочнуться переговори з Росією

Сьогодні ще не настав час для переговорів України та Росії. Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" сказав ветеран російсько-української війни, колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий, передають Патріоти України.

Він наголосив, що перемовини з Росією мають бути, але сьогодні це не на часі. При цьому додав, що рано чи пізно нам доведеться ці перемовини вести.

"Невеликі шанси, що війна закінчиться так, що взагалі переговори будуть непотрібні. Але зараз точно ще не часі. Наразі ситуація, коли у росіян закінчується запал, або якщо казати про військову машину, то бензин в ній закінчується, але він ще тільки почав закінчуватися. В нас навпаки. Ми на злеті, але не стрімкому, а скоріше це вповзання на гору. І, звичайно, перемовини треба вести, коли ми поміняємося з росіянами місцями", - сказав Дикий.

За його словами, час перемовин дозріє, коли буде вже абсолютно очевидно для всіх, що далі час працює тільки на Україну, а в росіян все йде гірше і гірше.

"Цей перелом станеться. Він станеться десь восени чи взимку цього року. Це ще місяці дуже тяжкої праці. Але цей перелом вже помітний, вже вимальовується і якраз найгірша помилка, яку ми можемо зробити, то просто трошечки не дотягнути, а взяти і "здутися" першими", - підкреслив Дикий.

При цьому додав, що не про українську армію йдеться, яка готова воювати, а про тил, який може "здутися", зазначивши, що важко і пора все закінчувати. "Тоді це буде найстрашніша помилка, яку ми можемо зробити", – зазначив він.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...