Церемонія триватиме чотири години: У ЗМІ назвали дату і час похорону Кернеса

Прощання з мером Харкова Геннадієм Кернесом і жалобні заходи відбудуться в середу, 23 грудня. Про це повідомило місцеве видання Newsroom із посиланням на джерела в міській раді. О 07:00 має розпочатися церемонія відспівування Кернеса в Благовіщенському соборі, яка триватиме 40 хвилин, передають Патріоти України.

Після цього труну з тілом міського голови перевезуть до Харківського національного театру опери та балету імені М. В. Лисенка, де відбудеться церемонія прощання з померлим. У зв'язку з цим будуть змінені деякі маршрути громадського транспорту. Початок траурного заходу заплановано на 09:00. Він триватиме чотири години.

Поховають мера Харкова на Почесній алеї кладовища №2 на вулиці Пушкінській. Там поховані один із творців Т-34 Олександр Морозов, ексголова обласної держадміністрації Євген Кушнарьов, поет Борис Чичибабін і співак Вадим Мулерман. Поминальний обід відбудеться або в готелі "Національ", або в Kharkiv Palace.

Це не про Харків: Експерт пояснив, яким містам загрожує небезпека наступу РФ

понеділок, 13 травень 2024, 2:35

У п'ятницю вранці, 10 травня, збройні сили РФ розпочали наступ на Харківщині, але потрібно очікувати подібних дій й у напрямку Сумської області. Скоріше за все, таким чином ворог відволікатиме українську армію від інших напрямків, оскільки резервів у З...

"У результаті - ні вух від екіпажу, ні танка, ні БК": Бутусов показав ефектне знищення російського танка під Авдіївкою (відео)

понеділок, 13 травень 2024, 1:45

Під Авдіївкою, поблизу міста Красногорівка, бійці української аеророзвідки вистежили танк росіян, який висувався на вогневу позицію. Відео оприлюднив журналіст Юрій Бутусов. . Ворожий танк висувався на вогневу позицію і, за словами Бутусова, "був по в...