"Цезарь" Путіна "накрився": Поблизу Криму зламався провідний корабель ВМС РФ

В морі виникла несправність з рульовим пристроєм, через що корабель був відбуксований в пункт базування в анексований Росією Крим.

"Цезар Куніков". Фото: Ruspekh.ru.

БДК ЧФ Росії «Цезарь Куніков» зламався під час навчань в районі мису Херсонес. Про це повідомляє російське державне інформагентство ТАСС з посиланням на прес-службу флоту, передають Патріоти України.

Як повідомляється, в морі виникла несправність з рульовим пристроєм, через що корабель був відбуксований в пункт базування в анексований Росією Крим. При цьому для виключення можливих аварійних ситуацій під час заходу і швартуванні в пункті базування чергові служби прийняли рішення про захід корабля в гавань з використанням буксирів допоміжного флоту.
Після швартування корабля «фахівці приступили до виявлення технічної несправності, яка буде усунена в самий найближчий час», повідомили в прес-службі.
Напередодні прес-служба Міноборони Росії повідомила, що екіпаж десантного корабля «Цезар Куніков» в полігонах бойової підготовки спільно з підрозділами окремої гвардійської бригади морської піхоти відпрацював організацію навантаження бойової техніки і особового складу на корабель. Заняття були проведені в рамках бойової підготовки з'єднань і військових частин Чорноморського флоту.

"Завдання полягає в пропорційному розподілі сил": Навіть зі зброєю від США потрібен час на стабілізацію фронту, - Коваленко

середа, 24 квітень 2024, 15:39

Відновлення поставок американської зброї дасть змогу ЗСУ стабілізувати лінію фронту і накопичити ресурси для нової спроби великого контрнаступу. Таку думку "Фокусу" висловив воєнний експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...