"Ці деб*ли і калмиків до Майдану доведуть": Спливли несподівані дані про екс-ватажка "ДНР", який став чиновником у Росії (відео)

В Калмикії зріє бунт через призначення ДНРівця Дмитра Трапезникова мером Елісти.

Дмитро Трапезников. Фото: соцмережі.

Стало відомо, як колишній ватажок бойовиків так званої "ДНР" Дмитро Трапезников прострелив ногу одному зі своїх соратників. Про це повідомляє журналіст і блогер Денис Казанський на своїй сторінці в Twitter, передаютьПатріоти України.

За його словами, цю інформацію оприлюднив польовий командир бойовиків "ДНР" Олександр Ходаковський. "Ось цього "цінного кадра" призначили мером Елісти в Росії. Радий за калмиків", - написав Казанський.

Також він зазначив, що в Калмикії зріє бунт через призначення ДНРівця Трапезникова мером Елісти. Місцеві назвали це плювком в обличчя всім калмикам і спробою дестабілізації республіки. Закликають до акцій протесту. "Закінчиться тим, що ці деб*ли і калмиків до Майдану доведуть", - підсумував блогер.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...