"Ці переговори РФ, Франції і Німеччини без України дуже схожі на консультації перед вторгненням", - блогер Марченко

Український блогер Сергій Марченко пише у себе в Facebook про те, що дуже сумно - просто зараз ми стали свідками історичної події зі знаком мінус, передають Патріоти України.

Зустріч в «нормандському форматі» фактично відбулася без України - це фактичне визнання права Москви на окупований Донбас. Влада повністю провалила міжнародні відносини. Байден не дзвонить. Путін відверто знущається. Тепер Меркель і Макрон не бачать сенсу обговорювати українські проблеми в присутності українського президента. Замість цього «нові обличчя» вигулюють своїх гламурних дівчаток по Еміратам, Оману, Мальдивам і розповідають про підписані фейкові контракти на мільярди доларів.

Сергій Марченко зазначає, що ситуація дуже складна. Зеленський став заручником своїх обіцянок про мир. Він дав окупантам і європейцям мир, і тепер йому більше нічого поставити на стіл. Це слабка переговорна позиція. Ми сильніші за колабораціоністів і локальні російські підрозділи. Наша армія мотивована, сильна, зла. Якби ми, нехай повільно, але невідворотно, звільняли село за селом, як було до 2019, Путін сам шукав би переговорів. Тому що годинник цокає, а «республіки» зменшуються. Тепер все не так. Геніальний мирний план Зеленського поставив в цугцванг вже Україну. Час йде. В окупації пішли в школу школярі, які ніколи не бачили української влади. Ще кілька років і вони стануть з автоматами в «ополчення». Звідси владі давно пора поставити запитання: де їх «план Б»?
«Не хотів би нагнітати, але ці переговори Росії, Франції та Німеччини без України разом з російськими танками на кордоні дуже схожі на консультації перед вторгненням. Звичайно, знову постануть добровольці, волонтери, небайдужі. Звичайно, вистоїмо. Але скільки кращих людей ми знову втратимо? Скільки ж можна думати одним місцем?», - резюмував блогер.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"