"Ці пі****си, на**й, б**дь , ця "муніципальна варта": Кандидатка від "слуг" матами закликала боротися з "ж*дизмом" (відео 16+)

Користувачів соцмережі вразила велика кількість нецензурної лексики в монолозі кандидатки в депутати.

Кандидатка в депутати міськради Вінниці від "Слуги народу" Олена Жучинська опублікувала нецензурне відеозвернення, назвавши "ж*дзмом" те, що її оштрафували за паркування в невстановленому місці. Відео з обуреннями з приводу штрафу вона виклала в свій Instagram-аккаунт, передають Патріоти України.

Запис дуже швидко розійшовся по пабликах в різних соцмережах. Користувачів вразила велика кількість нецензурної лексики в монолозі кандидатки в депутати. "Я тільки що ох**ла, б**ть. Я стояла на розмітці, б**ть, в центрі міста, на місці для паркування. Ці пі****си, на**й, б**ть , ця "муніципальна варта" – кінчені, б**ть, просто пі***ц. Наклеїли мені, на**й, штраф. Я ... Всмислє, б**ть? Це що за на**й, б* *ть? Пі***ц, б**ть. А як, на**й, справлятися з цим ж*дизмом, б**ть, вічним?" – сказала Жучинська.

Незважаючи на обурення громадян, Жучинська виклала кілька скріншотів публікацій з обуренням, зазначивши, що їй все одно ("Хлопці, ну мені правда по**й"). Більш того, це нібито допомагає їй проводити "круту рекламну кампанію".

На новинному порталі Об'єднаної єврейської громади України "JewishNews" 22 жовтня повідомили, що вони досліджують висловлювання Олени Жучинської на предмет антисемітизму і можуть звернутися до правоохоронних органів із заявою про порушення кримінальної справи за 161 статтею КК України (розпалювання міжнаціональної ворожнечі).

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...