"Ці ск**и нас залишили без води, без хліба, без нічого. Повісьте Х**ла, будь ласка!": Мешканець Суджі емоційно висловився про Путіна та російських військових (відео)

На Курщині місцеві жителі дедалі швидше прозрівають. Зокрема, Андрій Горбачов нарешті сказав, що думає про владу та військових РФ насправді. Так, він проклинає їх та просить наших бійців повісити диктатора Володимира Путіна. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Ви нас хоча б напоїли, годували... Ці ск**и нас залишили без води, без хліба, без нічого. Дякую вам, хлопці, дай Бог вам здоров'я! Бийте фашистів. Повісьте х**ла (Путіна – ред.), будь ласка!"

Росіяни постійно намагаються скопіювати техніку, яка приносить успіх ЗСУ: Третя ОШБр розповіла про тактику ворога

неділя, 18 серпень 2024, 12:22

Російські окупанти постійно намагаються скопіювати техніку, яка приносить успіх ЗСУ. Цього разу вони поклали око на українські дрони, передають Патріоти України з посиланням на заяву командира підрозділу "Терра" у складі Третьої штурмової бригади Мико...

"Йому дуже важко і дуже тісно в лещатах": Існує два Дональда Трампа, - Портников

неділя, 18 серпень 2024, 11:55

Журналіст Віталій Портников вважає, що існує два Дональда Трампа Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що існує два Дональда Трампа, один Трамп - це Трамп політтехнологів, це людина яка уважно вивчає інструк...