Ці власники навряд чи віддадуть так просто: Медведєв придумав, як боротися з нестачею техніки в армії РФ

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв виступив з пропозицією конфіскувати у браконьєрів техніку для подальшої передачі її російським окупантам, які воюють проти України. Йдеться про швидкохідні катери, автомобілі, гусеничну та іншу техніку, передають Патріоти України.

"Я отримую інформацію, про це пишуть, та й журналісти висловлюються, воєнкори висловлюються про те, що в різних регіонах нашої країни знаходиться доволі багато конфіскату у браконьєрів, різних контрабандистів та інших порушників. Це техніка, яка може бути використана в зоні "спеціальної військової операції", – заявив він на засіданні, відео з якого опублікував у Telegram.

За словами Медведєва, йдеться про швидкохідні катери, автомобілі, гусеничну та іншу техніку. Він також наголосив, що таких засобів "безумовно зараз потребують наші збройні сили, незважаючи на те, що ми істотно наростили темпи поставок".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...