​"Ця боротьба може зіграти злий жарт": Дружина Зеленського розповіла, як чоловік готується до дебатів​ на "Олімпійському"

Дружина кандидата в президенти Володимира Зеленського - ОЛена, в інтерв'ю "Апострофу" розповіла, як її чоловік готується до дебатів з чинним президентом Петром Порошенко, як реагує на численні нападки на свою адресу та чому рідко дає прес-конференції, зазначають Патріоти України.

- Чи може Володимир Зеленський протистояти в дебатах Петру Порошенку?

- Однозначно, може. Звісно, будь-хто може впасти в ступор або не вчасно підібрати потрібне слово, коли нервує або перебуває в кризовій ситуації. Тим більше, наш гарант - дуже досвідчений оратор, і, звісно, ця боротьба досвіду з недосвідченістю може зіграти злий жарт. Але мені здається, що у Володимира все вийде; він витримає, він готується зараз. Найголовніше, що він всю свою передвиборчу програму не намагався грати в політика - він яким був, таким і залишився. Всі його публічні висловлювання, всі інтерв'ю, все відео — були непідготовленими. Можливо там були якісь недоліки, не так підібрав слово, не так почухався (посміхається). Але дебати - це публічний виступ, а він в цьому виглядає добре.

- Чи варто Зеленському взагалі виходити на дебати?

- Це питання справді дискусійне, ми всі дуже багато про це говоримо. Але з іншого боку, можливо, якісь плани та інформація не були повністю викладені під час передвиборної кампанії. Можливо щось треба розповісти додатково. Показати, в чому ти вже розібрався та що лише збираєшся робити, є багато цікавих моментів. Прихильники точно не відвернуться, але є ще люди, які не розуміють, хто він, та виступають проти, бо їм здається, що за цією фігурою нічого немає: ні команди, ні плану дій. Таких людей можна спробувати переконати - і мені здається, такий шанс є.

- Чи треба Зеленському виходити до журналістів?

- Я не радила йому виходити до журналістів. І без того вже багато виходів, комусь відмовляють, але багатьом ні. Все встигнути просто нереально. Знову ж таки, одна з претензій полягає в тому, що він недосвідчений, але знання та досвід це те, що накопичується. Він всі останні місяці цим займався, у нього цілими днями відбуваються консультації з експертами. Це складний процес, це навіть не навчання, це робота. Він повинен вникнути фактично в усе. Цього неможливо досягти за одну хвилину. Він зараз екстерном проходить курс молодого бійця. Мені здається - успішно.

- Ваше ставлення до "чорної" кампанії та звинуваченням щодо наркоманії?

- Коли такого взагалі немає і ніколи не було, виникає втома від усього цього. Втома не тільки у нас, але і у наших друзів, знайомих, у тих, хто спочатку мовчав, хоча ми нікого і не підтягуємо в свої ряди. Ми не звертаємося до співаків, артистів, які знають нас багато рокі,в з проханням підтримати нас. Але трапляється таке, що вони самі вже не витримують цієї брехні. Вони кажуть правду і це приємно. У цій ситуації шкода батьків, які починають переживати, але батьки з посмішкою до цього ставляться, тому що переживати нема про що. Вони сприймають це як черговий бруд, от і все.

Джерело: Апостроф

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...