"Ця пані залишила грузинський народ голодним": Georgian Airways, яка літає в РФ, заборонила президентці Грузії літати її літаками

Авіакомпанія Georgian Airways оголосила президентку Грузії Саломе Зурабішвілі, яка напередодні закликала до бойкоту перевізника через польоти у РФ, персоною нон ґрата на своїх літаках. Про це повідомляє портал "Новости-Грузия", передають Патріоти України.

Голова ради директорів авіакомпанії Тамаз Гаіашвілі заявив, що це відповідь на її вчорашню заяву – Зурабішвілі закликала до бойкоту авіакомпанії після початку прямих рейсів до Москви. "Ми не пустимо її на борт", – каже Гаіашвілі, вимагаючи від президента вибачитися не тільки перед авіакомпанією, а й перед усім народом Грузії.

Також портал зазначає, що, на думку Гаіашвілі, Georgian Airways сьогодні належать заслуги й подвиги грузинських льотчиків, які 30 років тому вивозили людей із палаючого Сухумі.

Повідомляється, що, всіляко критикуючи президента, Гаіашвілі робить акцент на її французькому минулому, вказуючи, що вона "гуляла Парижем", і несподівано згадав предків президента: "Нехай ця пані розповість про своїх предків, які разом зі скарбницею Грузії розграбували церкви-монастирі та національні музеї й втекли, залишивши грузинський народ голодним".

В суботу Саломе Зурабішвілі оголосила, що буде бойкотувати авіакомпанію Georgian Airways, яка почала здійснювати прямі рейси до Москви.

Сама запропонувала допомогу: Харків'янка готувала інформацію для програм Скабєєвої та Соловйова

середа, 1 травень 2024, 12:43

Співробітники Служби безпеки України затримали у Харкові жінку, яка допомагала російським ЗМІ виправдовувати збройну агресію Росії проти України. За даними слідства, жінка через соцмережу "ВКонтакте" звернулася до російського воєнного кореспондента та ...

"Каждый удар молота - удар по врагу!": Медведєв "убив" Зеленського на агітаційному плакаті (фото)

середа, 1 травень 2024, 11:59

Колишній президент Росії, чинний заступник глави Радбезу Дмитро Медведєв "убив" президента України Володимира Зеленського агітаційним плакатом, повідомляють Патріоти України. Чиновник привітав росіян зі святом праці (1 травня), "згодувавши" населенню а...