"Ця війна надовго": Соловйов змінив риторику після планів "взяти Київ за три дні" (відео)

Російський пропагандист Володимир Соловйов заявив, що війна надовго, і виступив із пропозицією збільшити термін служби призовників у російській армії, який зараз становить один рік. На його думку, поточний стан речей є безглуздим, передають Патріоти України.

Про це Соловйов заявив в ефірі програми "Недільний вечір" на телеканалі "Росія 1". Пропагандист акцентував на тому, що війна затягується і треба реагувати відповідно.

"Треба розуміти, що війна надовго. І правильно, що зараз почали працювати з народним ополченням. На мій погляд, досить себе дурити – ну який один рік в армії? Зрозуміло, що термін служби має бути збільшено. Очевидно, що безглузда ситуація, коли люди, яких рік готували, після цього "йдуть на гражданку", тоді як країна воює. Це по 140 тис. кожні пів року", – заявив Соловйов.

Він заявив, що ці 140 тис. навчених росіян зараз були б "принципово важливі" для війни проти України. Про те, щоб "взяти Київ за три дні", вже не йдеться.

Нагадаємо, раніше депутат Держдуми РФ від окупованого Криму Михайло Шеремет закликав збільшити термін строкової служби в армії до двох років. Він називав це необхідним заходом для підвищення боєздатності російської армії. Але російські ЗМІ повідомляли, що така ініціатива не отримала підтримки у Кремлі та міноборони РФ.

Як відомо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабне військове вторгнення в Україну з метою окупації території і повалення української влади. Однак український народ дав гідну відсіч, зламавши початкові плани ворога

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...