Цікава комбінація планет: Астролог розповів, що чекає на Вакарчука в політиці

Музикант Святослав Вакарчук йде на вибори у Верховну Раду. При цьому зірки пророкують музиканту успішне політичне майбутнє. Про це розповів астролог Влад Росс, повідомляють Патріоти України.

За словами астролога, Святослав Вакарчук може провести силу в парламент і навіть стати президентом України. Але, з іншого боку, ще багато чого буде залежати від дати, на яку буде призначено вибори.

Влад Росс зазначив, що у Вакарчука така сама комбінація планет, як у Зеленського. Але у новообраного президента комбінація Місяця і Сатурна в царюванні лева, а у Вакарчука з'єднання Місяця і Сатурна. Це з'єднання дає можливість Святославу зайняти президентське крісло.

Астролог підкреслив, що дата голосування має ключове значення. Наприклад, для успіху на парламентських виборах необхідно, щоб вибори відбулися восени. Якщо будуть дострокові вибори влітку, то шансів мало. Також є певні вимоги і до дати початку президентської кампанії. Крім того, Влад Росс заявив, що Вакарчук остаточно йде з музики в політику.

Джерело: Апостроф

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...