Цікава заява: Трамп обіцяє "спробувати" допомогти Україні у війні проти РФ

Експрезидент США та кандидат на майбутніх виборах очільника держави Дональд Трамп пообіцяв «спробувати» допомогти Україні у війні проти Росії. Однак Трамп наголосив, що Європа теж «повинна виконувати свою роботу». Про це він розповів у інтерв’ю журналу Time, передають Патріоти України.

Як зазначив експрезидент США, Європа зараз «не платить справедливу частку», щоб допомогти Україні, хоча повинна це робити. Журналіст пригадав слова прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана про те, що Трамп «не дасть ні копійки Україні», якщо той стане новим президентом США. У відповідь на це Трамп уточнив, що не дасть грошей, якщо «Європа не почне вирівнюватися».

«Я хочу, щоб Європа заплатила. Ми маємо на мільярди доларів більше, ніж вони мають в Україні. Так не повинно бути. Має бути навпаки. Тому що на них це впливає набагато сильніше. Між нами океан. А між ними – ні», – зазначив Трамп.

В Конгресі США звинуватили Білий дім у відправці зброї в Кенію, фактично за рахунок України

середа, 22 травень 2024, 4:15

Республіканці звинуватили адміністрацію Байдена в тому, що вона в обхід законодавців відправила кенійським військам, розгорнутим на Гаїті, військове обладнання на десятки мільйонів доларів, яке могло б бути використане для допомоги Україні, повідомляє ...

Постачав неякісні куртки для ЗСУ: Директора українського товариства спіймали під час отримання хабаря

вівторок, 21 травень 2024, 23:54

Правоохоронці викрили директора товариства, який планував постачати неякісні куртки Збройним силам України. Йому повідомили про підозру у наданні 4 тис. доларів хабаря. Про це у вівторок, 21 травня, повідомили у Офісі генерального прокурора, передають ...