Цікаві дані Пентагону: Що насправді приховує Кремль про пожежу на ядерній субмарині

Російські військові офіційно підтвердили, що 1 липня в російських територіальних водах на глибоководному апараті в ході проведення біометричних вимірювань виникла пожежа.

Росіяни в соціальних мережах вражені відчувають справжній шок після публікації новини про загибель 14 російських підводників. Однак в соціальних мережах висловлюють сумніви з приводу офіційної версії - з'явилися дані Пентагону від 2015 року, зазначають Патріоти України.

Російські військові офіційно підтвердили, що 1 липня в російських територіальних водах на глибоководному апараті в ході проведення біометричних вимірювань виникла пожежа. 14 моряків-підводників загинули в результаті отруєння продуктами горіння. Росіян новина приголомшила і викликала глибокий шок: раптова загибель великої кількості російських моряків стала для багатьох величезною несподіванкою. При цьому дехтов соціальних мережах висловлює сумніви з приводу офіційної версії.

"Биометрические исследования дна", ага... "АС-12 "Лошарик" - диверсионный аппарат для разрушения различной подводной инфраструктуры. В случае глобального конфликта АС-12 может серьезно подорвать работу Интернет, разрушив магистральные кабели связи между материками", - пишуть в Мережі.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...