Цікаво подивитися на результат: Зеленський оголосив конкурс на посаду "головного язика" своєї адміністрації

Недоброзичливці вже кепкують, що "Лисий Жека" підійде

Новообраний президент Володимир Зеленський заявив, що починає конкурс на посаду речника президента України. Про це новообраний гарант держави повідомив у своєму відеозверненні, зазначають Патріоти України.

"Ми розпочинаємо перший конкурс "речник президента України". Умови дуже прості: якщо ти знаєш мінімум три мови, українська, англійська обов’язково, і якщо ти маєш певний досвід роботи в сфері журналістики чи в публічній сфері, якщо ти готовий працювати 24/1, будь ласка, відправ своє резюме на електронну пошту, і ми почнемо робити це разом, дякую", - сказав Зеленський.

Він додав, що 30 квітня 230 років тому у США відбулась інавгурація першого президента США Джорджа Вашингтона. Після цього він перейшов у своєму відеозверненні на російську мову, сказав, що не порівнює себе з Вашингтоном, додаючи, що "поки що рано".

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...