"Цікаво спостерігати, як з Лукашенка роблять стрілочника. Путіна вибілити це не допоможе, звісно", - Голобуцький

"Лукашенко, виявляється, головний свідок і практично головний розпорядник дій армії РФ. На лукашенку ж - озвучення виправдань і видача індульгенцій", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Путін сьогодні на космодромі "Восточний" це підтвердив, пославшись на документи від Лукашенка по Бучі:

--
"Александр Григорьевич мне сегодня давал документы: как, кто, на каком транспорте заезжал в этот населенный пункт [Бучу] и создавал условия для организации этой провокации и фейка. У них есть соответствующие переговоры".
--
До того Лукашенко "точно знав", хто, як і звідки "готував напад на Білорусь і росію: "А я сейчас вам покажу, откуда на Беларусь готовилось нападение. И если бы за шесть часов до операции не был нанесён превентивный удар по позициям. Четыре позиции, я сейчас покажу карту, я принёс. Они бы атаковали наши войска Беларуси и россии, которые были на учении. Поэтому не мы развязали эту войну, у нас совесть чиста. Хорошо, что начали".
==

Цікаво спостерігати, як з Лукашенка роблять стрілочника. Путіна вибілити це не поможе, звісно. Але почесне місце в перших лавах підсудних трибуналу забезпечить".

Відверто порушують Конвенцію ООН: У Держдепі США розповіли, чим росіяни труять ЗСУ на полі бою

четвер, 2 травень 2024, 13:53

Росія використовує хімічну речовину хлорпікрин проти українських військових, чим порушує Конвенцію ООН про заборону хімічної зброї. Про це йдеться у заяві Держдепартаменту США, передають Патріоти України. Відомство має докази використання не тільки хло...

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...