Цікавий аксесуар: 78-річний Байден привіз у Білий дім дитяче ліжечко

Президент США Джо Байден привіз в Білий дім дитяче ліжечко. Це сталося відразу після його вступу на посаду глави держави. Про це 78-річний Байден зізнався у своєму першому інтерв'ю на посаді президента журналу People, передають Патріоти України.

"Ми були тут вісім років, тільки не в цій частині резиденції. Багато часу проводив в "овальному кабінеті" з президентом. Але верхній поверх (де розташовані кімнати для проживання президентської родини - ред.) для нас новий", - сказав він.

А дружина президента Джилл Байден додала, що "персонал резиденції прекрасний" і прагне, щоб перша леді і президент "почували себе як удома". "У нас всюди сімейні фотографії, наші книги, меблі, які ми привезли з дому", - сказала вона.

Одним з предметів меблів і стало вищезгадане дитяче ліжечко. Цей досить несподіваний предмет в резиденції Байденів з'явився заради молодшого онука президента - Бо Байдена-молодшого.

Нагадаємо, що батьком хлопчика, який народився в 2020 році, є Хантер Байден. Дитину батьки назвали на честь іншого сина президента - Бо Байдена, який помер шість років тому від раку мозку.

Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...