Цікавий нюанс: Терористи "ДНР" повернули в обіг гривню (документ)

У так званій "ДНР" дозволили тимчасово використовувати готівкові українські гривні на непідконтрольній Києві території. Відповідний "указ" підписав ватажок терористів "ДНР" Денис Пушилін, передають Патріоти України.

Згідно з "документом", тепер паралельно з рублями будуть приймати від фізосіб і в деяких випадках від юросіб готівкову гривню. Зазначається, що при визначенні цін буде застосовуватися "офіційний курс" у розмірі 2,5 рубля за одну гривню. А ціни на товарах повинні вказувати в рублях і гривнях.

А ось безготівковий розрахунок, згідно з "папірцем" терористів, можливий тільки в рублях. При цьому банкам пропонується продавати готівкові гривні за рублі. Цей "указ" діятиме до 1 липня 2022 року.

Окупанти ударили по дитячій залізниці у Харкові (фото)

неділя, 19 травень 2024, 19:05

Зазначається, що обійшлося без постраждалих. Постраждала також територія Центрального парку міста, розташованого поруч із дитячою залізницею. Зокрема, у будівлях кінотеатру та ресторану вибито вікна. Також поруч із парком – кладовище. Там внаслідок уда...

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...