Цікавий поворот: Пропагандистам Кремля заборонили цитувати Кадирова, - росЗМІ

Пропагандистам Кремля заборонили цитувати главу Чечні Рамзана Кадирова про війну Росії проти України. Про це повідомляє російське видання "Проект" з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

За даними журналістів, після конфліктів Рамзана Кадирова з прессекретарем президента Дмитром Пєсковим та головою російської делегації на переговорах з Україною Володимиром Мединський федеральним ЗМІ було вказано цитувати заяви глави Чечні «тільки після санкції керівництва».

Про це на умовах анонімності Проекту розповів співробітник російського пропагандистського ресурсу ТАСС, зазначивши, що агентство, наприклад, не передавало повідомлення Кадирова про 260 українських морпіхів, які нібито здалися. Інший кореспондент ТАСС додавав, що новини за повідомленнями глави Чечні слід показувати заступнику головного редактора Михайлу Щербакову.

Зазначається, що це правило стосується не тільки Кадирова: через суперечності в словах різних чиновників державні ЗМІ стали публікувати заяви політиків із великою затримкою та лише із санкції начальства.

Радіо Свобода повідомляє, що пізніше міністр з національної політики, зовнішніх зв'язків, друку та інформації Чечні Ахмед Дудаєв назвав фейком інформацію журналістів Проекту про заборону цитування Кадирова.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...