Цікавий поворот у кар'єрі: Ким стали охоронці Медведчука

Саме представники охоронної компанії "Шторм" восени 2017-го напали на знімальну групу "Схем", яка намагалася зафіксувати прямі перельоти Віктора Медведчука до Росії.

Віктор Чорний (зліва) та Віктор Медведчук. Фото: соцмережі.

Народні депутати від "Опозиційної платформи – "За життя" Віктор Медведчук та Віктор Чорний взяли собі в помічники представників "Детективної охоронної компанії "Шторм", яка охороняла Медведчука і раніше перешкоджала журналістам, передають Патріоти України.

Чорний, який вперше став народним депутатом, був співзасновником і раніше сам очолював "Шторм" – охоронну компанію, яка охороняла Медведчука. Серед помічників Медведчука є інший співзасновник "Шторму" Андрій Мартинов.

Сам депутат у коментарі Радіо Свобода заявив, що "нічого поганого у цьому не бачить". Каже, що обирав його за критеріями "допомоги виконання функцій народного депутата", утім, яких саме, уточнити не захотів.

Іще один співзасновник "Шторму" – Іван Бойченко, – опинився серед помічників Чорного. "Полковник міліції. Очолював підрозділ з питань боротьби з організованою злочинністю. Я дуже задоволений, що він згодився бути моїм помічником", – розповів Чорний.

За словами Чорного, Бойченко зараз є керівником "Шторму". Окрім Бойченка, серед помічників Чорного є Олег Вознюк. У декларації його цивільної дружини Тетяни Овсюк прямо вказано: він – співробітник "Шторму". І у 2017 році заробив у ньому майже 13,5 тисяч гривень "гонорарів та інших виплат", а в 2018-му – 3,5 тисячі.

Загалом, за словами Чорного, серед його помічників є "близько п`яти" співробітників "Шторму", які колись працювали в МВС та СБУ. "Детективна охоронна компанія "Шторм" (раніше "Сварог") має чотирьох засновників. Окрім Віктора Чорного, це Іван Бойченко, Костянтин Іванов та Андрій Мартинов.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...