Цікавий поворот: У Кремлі назвали Францію "недружньою" країною і пояснили, чому Путін давно не говорив з Макроном

Президенти Росії і Франції Володимир Путін і Еммануель Макрон можуть зідзвонитися будь-якої хвилини, якщо вважатимуть за необхідне. Але поки що такий момент не настав. Про це заявив прессекретар президента РФ Путіна Дмитро Пєсков. Він також назвав Францію недружньою Росії країною, передають Патріоти України.

"Путін і Макрон можуть зателефонувати один одному будь-якої хвилини, якщо вважатимуть за необхідне, але поки що такий момент не настав. Франція – недружня Росії країна у зв'язку з тими діями, що вона робить", – заявив Лавров.

Як відомо, 7 березня 2022 року уряд РФ затвердив перелік недружніх Росії країн. У списку 48 держав: Австралія, Австрія, Албанія, Андорра, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Угорщина, Німеччина, Греція, Данія, Ірландія, Ісландія, Іспанія, Італія, Канада, Кіпр, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Мікронезія, Монако, Нідерланди, Нова Зеландія, Норвегія, Польща, Португалія, Республіка Корея, Румунія, Сан-Марино, Північна Македонія, Сінгапур, Словаччина, Словенія, США, Тайвань (Китай), Україна, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чорногорія , Швейцарія, Швеція, Естонія, Японія.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...