"Ціль була за 15 км від кордону з Польщею, ЄС і НАТО. Москаль дуріє від безвиході": Садовий - про ракетний удар РФ

Російські окупанти в ніч на неділю, 15 травня, обстріляли військовий об'єкт у Яворівському районі, який розташований усього за 15 км від кордону з Польщею. Його було знищено повністю, але загиблих немає. Про це написав у Facebook мер Львова Андрій Садовий, передають Патріоти України.

Ракети були запущені з відстані 1,5 тис. км. "Чотири ракети влучили у військовий об’єкт у Яворівському районі. Його повністю знищено. На щастя, без жертв", – написав Садовий.

Мер Львова додав, що ще дві ракети були перехоплені силами протиповітряної оборони.

"Вибухи, які було чутно у Львові, – це власне наслідок роботи ППО", – зазначив мер.

Він також розповів, що ціль, у яку влучили російські агресори, розташована "за 15 кілометрів від кордону з Польщею, ЄС і НАТО".

"Дальність запущених ракет – 1,5 тисячі кілометрів. Тепер розмови пропагандистів про необхідність денацифікації Польщі не виглядають просто п’яними криками", – наголосив Садовий.

Він зазначив, що "москаль дуріє від безвиході", а містянам порадив дотримуватися правил безпеки та не ігнорувати повітряні тривоги.

За даними повітряного командування "Захід", окупанти випустили ракети по Львівській області з акваторії Чорного моря.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...