"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України.

Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 23 квітня 2024 року знищували ворожі ударні безпілотники на південному напрямку. На відео – успішна бойова робота захисників неба".

Деталі: Як свідчать оприлюднені кадри, ймовірно, йдеться про роботу зенітної гармати та зенітно-ракетного комплексу малого радіусу дії С-125.

Окупанти увійшли в одне із сіл біля Авдіївки, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:27

Російські окупанти увійшли в село Архангельське в районі Авдіївки, інформують Патріоти України. Як пише BILD, днями російські окупанти здійснили прорив на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 кілометри углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине, і відт...

У Харкові судитимуть зрадницю, яка відповідала за "охорону здоров'я" при окупантах

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:15

До Червонозаводського районного суду Харкова передали обвинувальний акт щодо 46-річної жительки Куп'янська, яка під час окупації працювала на росіян, передають Патріоти України. Слідчі встановили, що у червні 2022 року жінка влаштувалася начальницею "о...