"Цілі штаби бригад знищувалися одним залпом": Гіркін поскаржився на влучні удари ЗСУ по окупантах

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) шокував росіян "страшною" історією про те, як українські бійці за допомогою HIMARS знищують окупантів на фронті. Нещодавно він так заплутався у своїх же висловлюваннях, що звинуватив у злочинах сам себе, зазначають Патріоти України.

У черговому зверненні Гіркін спочатку спробував заспокоїти свою "публіку", зазначивши, що за один залп ЗСУ вже не "виносять" по сотні солдатів РФ. "А такі випадки були. Цілі штаби бригад знищувалися одним залпом. Штаби бригад, підкреслюю. Включаючи командирів. Цілі табори зносилися з підготовки..",- заявив Гіркін.

Терорист згадав про випадок у Макіївці. За його словами, це був не поодинокий інцидент, були й гірші. З похмурим обличчям терорист попросив армію РФ менше випивати, як це було в новорічну ніч 1 січня: "Нарешті наші військові усвідомили, що навіть на значній віддаленості від фронту не варто збиратися в купи й відзначати день Росгвардії. Ну..накрили Росгвардію в Донецьку", - вказав він.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...