"Цілі уражено": На аеродромі Енгельс за день до атаки знаходилося 11 літаків

На російському аеродромі у місті Енгельс 19 березня було близько 11 літаків, зокрема Ту-95 та Ту-160. В ніч на 20 березня Енгельс атакувало Головне управління розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

Видання показало супутникові знімки за 19 березня 2024 року. На зображеннях можна помітити, що на території аеродрому Енгельс знаходилися 11 літаків.

Як зазначають "Схеми", напередодні атаки на аеродромі були розміщені дев'ять бомбардувальників - шість Ту-95, один з яких в неробочому стані, та три Ту-160.


Замах на прем'єра Фіцо: У Словаччині припускають, що нападник діяв не один

неділя, 19 травень 2024, 23:16

Міністр внутрішніх справ Словаччини Матуш Шутай Ешток припускає, що нападник на прем'єр-міністра Роберта Фіцо мав спільників. Про це повідомляє Dennik N, передають Патріоти України. "Є версія, що зловмисник був у певній групі людей, які, ймовірно, жарт...

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...