"Цілком можливо, що Маргариту попросили": Російський журналіст прокоментував заяву Симоньян про "приєднання Донбасу"

Головред радіостанції "Эхо Москвы" припустив, що резонансну заяву російської пропагандистки Маргарити Симоньян про необхідність приєднати Донбас до РФ було зроблено, щоб "подивитися на реакцію".

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян могла на чиєсь прохання заявити в окупованому Донецьку про необхідність приєднати Донбас до Росії. Таку думку висловив 30 січня в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" її головний редактор Олексій Венедіктов, повідомляють Патріоти України.

"Очевидно, що це зона пропагандистської війни. Вона, звичайно ж, відіграє велику роль у загальній війні. Інформаційна війна – це не додаток, не соус – це частина війни. І в цьому випадку, цілком можливо, я не знаю, цілком можливо, що Маргариту попросили. Як знаєте, кинути камінчик і подивитися на реакцію", – сказав він.

За словами журналіста, Симоньян "сама так вважає". "Це я знаю. Це в наших приватних розмовах давно. Але вона не політична діячка. Якщо тільки вона не покине Russia Today (Симоньян обіймає посаду головної редакторки мережі російських телеканалів RT. – ред.) і не піде в Держдуму. Тоді вона буде державною діячкою і говоритиме від якоїсь партії. А так поки це приватна думка людини, яка спілкується з багатьма в Кремлі", – пояснив Венедіктов.

"Патєрь нет"? Окупанти розгортають додаткові морги на захоплених територіях

вівторок, 14 травень 2024, 17:22

У зв’язку з активними наступальними діями й зростанням втрат ворог нарощує кількість моргів на тимчасово окупованих територіях. Додаткові місця зберігання трупів людей, які “досягли цілей сво”, розгортають переважно на ТОТ Луганщини, зокрема у приміщен...

"Хочу сказати, що виникає велика кількість питань": Бутусов розповів, що допомогло ворогу просуватися на Харківщині

вівторок, 14 травень 2024, 16:50

У Харківській області ситуація залишається складною, проте більш зрозумілою. Посилюються війська ЗСУ і на кордоні. Водночас у районі Вовчанська точаться бої. Про це сказав військовий журналіст Юрій Бутусов. "Зараз звичайно є реагування українського ком...