Ціллю ворога була не лише лікарня: У Києві під час ракетного удару зруйновані підстанції та пошкоджені електромережі

У Києві під час ракетного удару зруйновані підстанції та пошкоджені електромережі, – ДТЕК

У Києві під час російського обстрілу 8 липня зруйновані або пошкоджені трансформаторні станції та електромережі. Про це повідомляє прес-служба ДТЕК, яка експлуатує електромережі в Києві, передають Патріоти України.

"В Голосіївському та Шевченківському районах були зруйновані або пошкоджені три трансформаторних підстанції ДТЕК. Також пошкоджені електромережі", - йдеться в повідомленні. Як зазначили в прес-службі, енергетики вже працюють на місцях. "Більшість будинків буде заживлена за резервними джерелами найближчим часом", - додали в ДТЕК.

У Києві під час ракетного удару зруйновані підстанції та пошкоджені електромережі, – ДТЕК

Нагадаємо, росіяни 8 липня завдали ракетного удару по Україні за допомогою 40 ракет різних типів. У Києві пошкоджено житлові будинки та дитячу лікарню Охматдит. Попередньо відомо про девʼять загиблих та 33 поранених.

"Далі все залежатиме від розвитку ситуації": Експерт назвав три точки, де наступатимуть окупанти

неділя, 6 жовтень 2024, 12:28

Російські окупанти намагатимуться якомога швидше розвинути наступ у трьох точках: Курахівський, Покровський та Куп'янський напрямки. Очільник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко розповів "24 Каналу", які завдання спробує виконати в...

"Ймовірно, Україна отримає дозвіл...": У 2025 році ЗСУ можуть почати новий контрнаступ, - Times

неділя, 6 жовтень 2024, 11:30

Збройні сили України в 2025 році можуть розпочати новий масштабний контрнаступ. Для нього нам потрібна нова західна техніка, яку надають партнери, і бригади, які наразі формуються. Про це пише The Times. "Ймовірно, Україна також отримає дозвіл використ...