"Цілий екіпаж відійшов у вічність": У тяжких боях під Бахмутом загинули бійці "Холодного Яру"

У кривавій боротьбі з російським агресором Україна продовжує втрачати своїх захисників. Так, у боях під Бахмутом героїчно загинув танковий екіпаж 93 окремої механізованої бригади "Холодний Яр" Сухопутних військ Збройних сил України. Про це повідомила пресофіцерка бригади Ірина Рибакова у Facebook, передають Патріоти України.

"Я не знаю, куди вже далі можна розбивати серце… Наші любі хлопці відійшли у вічність. Цілий екіпаж. Такі щирі, такі веселі, скромні. Вони були чудові. Спочивайте з миром. І нехай ваші вбивці будуть прокляті і не знайдуть спокою ні за життя, ні після смерті", - написала Ірина.

У коментарях під постом Рибакової боєць 93-ї бригади Володимир Дяченко поділився деталями про діяльність цього екіпажу та висловив подяку загиблим за їх виконану роботу.

"Екіпаж був шикарний. Скільки разів вони реально допомагали нам. Завжди прикривали піхоту. Подяка величезна! Земля вам, хлопці, пухом! Слава Україні", - написав воїн.

Як уточнили у фонді "Повернись живим", під час битви за місто Бахмут Донецької області загинули Андрій Мельник (водій-механік), Віталій Кобець (командир екіпажу, позивний "Тяпа") та Сергій Леонтьєв (навідник).

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...

"Завдання полягає в пропорційному розподілі сил": Навіть зі зброєю від США потрібен час на стабілізацію фронту, - Коваленко

середа, 24 квітень 2024, 15:39

Відновлення поставок американської зброї дасть змогу ЗСУ стабілізувати лінію фронту і накопичити ресурси для нової спроби великого контрнаступу. Таку думку "Фокусу" висловив воєнний експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко...