Ціна питання - 300 млн: Зеленський запронував новий формат святкування Дня Незалежності (відео)

Президент України Володимир Зеленський, який раніше зробив скандальну заяву про російську мову, видав нову ідею щодо відзначення Дня Незалежності, на що бурхливо відреагували в мережі. Відповідне відео глава держави розмістив на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Хочу поділитися з вами нашою ідеєю. Зазвичай 24 серпня на День Незалежності України у нас проходить військовий парад - такий помпезний і точно не дешевий. Мені здається, що в цьому році замість параду краще ці гроші виділити нашим героям, нашим військовим", - заявив Зеленський.

Він уточнив, що мова йде про 300 млн гривень, які будуть виділені на премії всім українським військовим. "Це солдати строкової служби, курсанти, сержанти, офіцери, всі, і обов'язково військові, які виконують завдання в зоні проведення Операції Об'єднаних сил. Але вшановувати своїх військових ми будемо, святкувати День незалежності буде, але буде новий формат", - підсумував президент.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...