Цінний "кадр": ЗСУ взяли в полон генерал-лейтенанта РФ, який командував угрупованням "Захід", - журналіст

Захисники України під час контрнаступу й звільнення територій від російських окупантів також значно поповнили обмінний фонд. Вони взяли в полон багато загарбників, серед яких виявився колишній командувач угруповання "Захід" ЗС РФ, передають Патріоти України.

Йдеться про Андрія Сичового – генерал-лейтенанта армії країни-агресора. Про це повідомив журналіст Роман Бочкала у своєму Telegram-каналі.

"Взятий у полон "підполковник" виявився генерал-лейтенантом Андрієм Сичовим, командувачем угруповання "Захід" ЗС РФ", – написав він.

Також Бочкала опублікував знімок із полоненим окупантом, яким і є Сичовий. Прикметно, що інформацію про нього поширили й російські Telegram-канали.

"Андрій Сичовий, командувач угруповання "Захід", яке контролювало Балаклію, Гусарівку, Щурівку, Байрак, Вербівку, Яковенкове, Вовчий Яр, Червоний Яр, Семенівку, Богодарівку, Миколаївку", – йдеться в пості "Romanov Лайт", у коментарях до якого росіяни обурювалися, що воєначальник і його підлеглі окупанти зазнали поразки на Харківщині.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...