Ціною надзусиль: Під Соледаром ЗСУ максимально атакують ворога, йде робота на виснаження, - Череватий

Збройні Сили України намагаються завдати максимальної шкоди російським військам у боях біля Соледару на Бахмутському напрямку. Про це повідомив речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України.

Він запевнив, що наші захисники потурбуються про те, щоб навіть за невеликі здобутки на фронті окупанти заплатили великими втратами у своїх лавах. Наразі бої ведуться на виснаження російських військ.

"Саме захисники Соледара зараз роблять все можливе, щоб виснажити ворога, максимально знизити його потенціал, щоб навіть якісь його тактичні невеликі успіхи (отримані надзусиллями і великими втратами), вели до великої "піррової" перемоги", - сказав він. За словами Череватого, протягом доби ворог 86 разів обстріляв місто з різних систем артилерії.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...