"Цю мерзенну історію розпочав ще Порошенко": Медведєв відреагував на заборону УПЦ МП в Україні

Колишній президент РФ, чинний заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв відреагував на ухвалення Верховною Радою законопроєкту про заборону діяльності в Україні релігійних організацій, пов'язаних із Росією - кремлівський політик стверджує, що це нібито "зруйнує" Україну. Медведєв, зокрема, написав у своєму "Телеграм"-каналі, що Київ "вирішив переплюнути атеїзм" радянського періоду і повністю заборонити УПЦ Московського патріархату, передають Патріоти України.

Соратник російського лідера Володимира Путіна називає українців "неонацистами", "демонами", "вовкулаками", ображає чинного і попереднього президентів України, іноземних союзників України тощо. "Цю мерзенну історію розпочав ще Порошенко (експрезидент України Петро Порошенко, - ред.). На догоду власним амбіціям і для обрання президентом України він погодив із Заходом розкол у православ'ї та створення єретичної ПЦУ. Окремі "ієрархи" цієї, з дозволу сказати, "церкви" добре відомі. Їхнє місце аж ніяк не на амвоні...", - написав Медведєв.

Він звинувачує владу України в "послідовному сатанізмі", нібито розгромі "українського православ'я" і переслідуванні "християн за віру". У своїй заяві Медведєв згадує окремих людей, які відрізнялися своїми поглядами на ту чи іншу релігію, наводить біблійні цитати.

"Ця історія (заборона УПЦ МП, - Ред.) не пройде даром Україні. Країна буде зруйнована, як Содом і Гоморра, а демони неминуче впадуть. Причому розплата накриє їх не в далекому майбутньому - після переходу в інший світ. Навпаки, покарання буде земним, жорстоким, болісним і здійсниться скоро. Бо сказано: "Потім вразив їх Ісус і вбив їх, і повісив їх на п'яти деревах, і висіли вони на деревах до вечора", - написав Медведєв.

Протистояння загострилося: На уряд Німеччини тиснуть щодо припинення допомоги Україні, - NYT

п’ятниця, 23 серпень 2024, 15:56

Німецький уряд перебуває під тиском щодо допомоги Україні через дефіцит бюджету на 2025 рік і підрив газопроводів між Німеччиною та Росією. Про це повідомляє The New York Times, передають Патріоти України. Уряд Німеччини зазнає все більшого тиску, щоб ...

Кидають всі сили: Росіяни намагаються захопити ключову висоту в районі Покровська, - DeepState

п’ятниця, 23 серпень 2024, 15:38

Співзасновник та аналітик DeepState Роман Погорілий наголосив, що на Донецькому напрямку ситуація погіршується. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "На Донецькому напрямку ситуація залишається складною і погіршує...