"Цю шпану чекає трибунал", - Хмара жорстко розкритикував владців Зеленського за закон про землю (відео)

Легендарний дисидент наголосив, що чинні владці нічого не знають про такі поняття, як патріотизм, сумління, совість, віра.

Степан Хмара. Фото: соцмережі.

Легендарний дисидент, колишній нардеп Степан Хмара закликав українців не допустити початку продажу землі. Та заявив, що «всі, хто має совість і відповідальність, мають прийти до Верховної Ради й «викинути цю падаль, цих покидьків» та додав, що вони «мають зникнути, як роса на сонці». Про це Степан Хмара сказав із трибуни Верховної Ради України під час свого виступу 4 грудня, повідомляють Патріоти України.

Насамперед правозахисник, багаторічний політв’язень радянських таборів Степан Ількович зазначив, що не збирався взагалі виступати, однак не зміг стерпіти «цю ганьбу і це знущання». «За кого всіх вас і нас тримають, за кого тримають українців? На цю шпану ліквідаторів, яка сьогодні прийшла до влади, чекає трибунал. Влада зміниться, бо вони нічого не знають. Вони прийшли розпродати всі підприємства, які ще працюють і приносять прибутки, продати землю, при цьому не тільки іноземцям, аби заробити, ні, не заробити, а вкрасти – дуже багато і дуже швидко, а потім злиняти десь у теплі краї», – виголосив Степан Хмара.

Він наголосив, що чинні владці нічого не знають про такі поняття, як патріотизм, сумління, совість, віра. «Їх нічого не зв’язує з Україною. Це перекотиполе, яке не має коріння. Для них (важливі) тільки гроші, тому вони брешуть, брешуть і ще раз брешуть, хитрують», – наголосив Степан Хмара.

Та закликав українців не допустити початку продажу землі: «Як тільки вони спробують проголосувати в другому читанні (закон про відкриття ринку землі, – ред.), ми, всі українці, хто має совість і відповідальність, маємо прийти сюди, до Верховної Ради, і просто викинути цю падаль, цих покидьків. Викинути. Бо вони не знають аргументів, переконувати їх – це приниження і даремна трата часу. Вони мають зникнути, як роса на сонці».

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...