Цього разу кум не врятує? Скандальному нардепу Тищенку повідомили про підозру і провели обшук

Народному депутату Миколі Тищенку повідомили про підозру за фактом подій у місті Дніпро.

Йому інкримінують незаконне позбавлення волі колишнього військовослужбовця. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

"За матеріалами ДБР генеральний прокурор України повідомив про підозру чинному народному депутату України Миколі Тищенку за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі", - йдеться у повідомленні.

Нардепу Миколі Тищенку повідомили про підозру

У ДБР нагадали, що 20 червня у Дніпрі група осіб за вказівкою народного депутата протиправно позбавила волі потерпілого – колишнього військовослужбовця ЗСУ.

"Його утримували протягом певного часу та завдали тілесні ушкодження. Слідство встановило, що це було зроблено за попередньою змовою групою осіб та із застосуванням фізичної сили та спецзасобів. Депутату повідомлено про підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого (ч. 2 ст. 146 КК України)", - додали у ДБР.

Першими про дозвіл бити західною зброєю по Росії дізнаються самі росіяни, - прессекретар Зеленського

субота, 28 вересень 2024, 20:53

Візит президента України Володимира Зеленського у США можна вважати успішним. Про це заявив прессекретар Зеленського Сергій Нікіфоров в ефірі національного телемарафону 28 вересня, його транслював телеканал "Рада", передають Патріоти України. "Вдалося ...

Енергоатом підтвердив затримання свого менеджера на хабарі, але зробив несподіване уточнення

субота, 28 вересень 2024, 20:08

Компанія Енергоатом підтвердила, що одного з її співробітників затримали на хабарі, однак заявила, що він отримав його за «сприяння у вирішенні питання» в іншій компанії, передають Патріоти України. «Завдяки злагодженій роботі правоохоронців та активно...