"Цього співробітника давно звільнили": СБУ відреагувала на заяву нардепа Лероса щодо стеження за ним

Служба безпеки України заявила, що не має відношення до людей, які нібито стежили за народним депутатом Гео Леросом. Про це повідомили в пресслужбі СБУ, передають Патріоти України.

Лерос опублікував фото посвідчення СБУ одного із людей, які за ним стежили. Пресслужба СБУ повідомляє, що Золотов Євген, який при собі мав прострочене посвідчення, був звільнений ще у 2014 році.

За інформацією поліцейських, які приїхали на виклик нардепа, Золотов здійснював фото- та відеофіксацію дій народного депутата. При цьому він не зміг пояснити причину своєї поведінки. "Наголошуємо, що немає жодних підстав, щоб пов’язувати цю ситуацію з діяльністю СБУ", - сказали у пресслужбі.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...